Citiraj:
Autor -Stinger-
ako se ja ne varam ovo je topic o novoj ATI grafi, a ne o tome koliko je ko izgubio para u proteklih 1 god.
nitko nitkoga nije prisiljavao da kupi, a da se na kompu gube pare, o daaaaa
tehnika svakim danom napreduje, a nitko Vas ne tjera da morate imat posljedni krik tehnike u Vašem domu, svaka roba ima svojeg kupca, a to što netko mora imat najnoviju grafu u kompu, jer će imat 5FPS-a više, to je više njegov izbor i njegov novac...
iskreno, imam grafu koje je pregazilo vrijeme i radujem se izlasku nove, a ako cijenovno neće puno odstupat 4870 od 4850, onda će ta biti moj sljedeći izbor...
kakav je cooler na njoj mi neigra veliku ulogu, pošto će biti hlađena vodom
eto NHF @ all, moje osobno mišljenje
EDIT:
Eto u Ve-milu je :
4850 = 1274 kn
4870 = 1853 kn
razlika je 600 kunića, pa tko voli nek izvoli
|
U potpunosti se slazem s tobom, i ja sam samo objasnjavao clanu koji me napao (ne sjecam se vise tko) situaciju. Dapace, bas zato sto sma istog misljenja kao i ti, i mislim da mi nema tko govoriti sto cu i kako kupiti. Ja sam najbolje znam zasto kupujem, mogu li uopce kupiti, i odlucujem hocu li konacno to i uciniti
@RazzoR - nitko se ne pali na kolicinu memorije, barem ne ja. Dapace, ja sam zadnji. Uvijek sam proklinjao, i jos to radim kada se na kutijama igara, kao i u recenzijama pod minimalna i preporucena konfa pod stavkom graficke kartice navodi kolicina memorije, i nerviraju me klinci koji po tome usporedjuju graficke kartice. Ali cinjenica je da je 1680x1050 velika rezolucija, i da mi je prijasnja 8800GTS 320 imala premalo memorije, sto sam provjerio stavivsi slabiju karticu sa vise memorije u svoj komp, i upogonivsi svoju GTS na nizim rezolucijama, pa ako je prije kojih pola godine za neke igre bilo malo 320MB, mozda je sada vec i 512, ili ako nije jos, mozda ce biti vec do kraja godine, a ne zelim se zajebati ako odlucim kupiti tu karticu
EDIT:
bas sad gledam review one Poewrcolorove kartice na koji je netko dao link, i sada vidim tamo su napislai realniju cifru pod clock memorije, a to je 1800MHz efektivno - sto je sada od toga dvoje - 1800, ili nevjerojatnih 3,6GHz?