Tema: 4800 Serija
View Single Post
Staro 02.07.2008., 16:58   #487
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Kartica košta ~1.800 kn, Accelero je kakvih 150 kn i s tim taman dolaziš do cijene koju spominješ u većini dućana. Osim toga moreš i sofverski riješiti taj ventilator, a i ne znam otkad je tebi problem (ako se u obzir uzmu sve one promjene hardvera i vodenog hlađenja) dati novce za bolje hlađenje. Kartica koju sad imaš je čist vredu i niko te ne tjera da kupiš novu HD 4800 seriju. Pričekaš da se tržište napuni s raznim modelima, pa kupiš (ako ti treba) kasnije karticu s boljim hlađenjem za manju cijenu, nego kaj sad koštaju ovi referentni modeli.
Ma nije bitno koliko košta...smeta me što opet košta 200-300kn više da bi je osposobio za normalan i siguran rad...vent za grafu+još jedan vent za kučište+još bolji za procesor...

Mislio sam prodat ovu grafu jer bi mi trebala malo jača grafa da sve gura glatko na pristojnim detaljima,high naravno

Što se promjena hardware-a tiče,što je bilo - bilo je Sad imam i puno drugačije životne uvjete,troškove...pa sigurno neću više tek tako nadograđivat u budućnosti A ova karticu ima ok cijenu...kad bi riješili to hlađenje kupio bi je bez problema...ali neda mi se još 200kn pljunut na već pljunutih 1800kn.