View Single Post
Staro 02.07.2008., 15:49   #7
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Hmm, ne razumijem kak ste se nakrvili da bi VAM dali DNS i DHCP server. Oni vama pružaju jedan link, i jednu podmrežu od 254 adresa i to je sve prek DHCPa. Ja ne vidim problem da ti na taj UTP kabel nabiješ router, i sa vaše unutarnje strane radite kaj hoćete ? A kaj se tiče Kinga kaj voli na daljinu, isto tako možete u krajnjem slučaju se dogovoriti sa Carnetom i da vam daju jednu vanjsku IP adresu (ako je dobar argument koji drži vodu) da na to nabijete router sa dyndns podrškom, i ispod njega neka idu svi thin klijenti, pa kad King poželi čeprkati, neka čeprka...
Osobno, u par razgovora što sam imao sa osobom na visokoj poziciji u Carnetu, nisam dobio dojam da su hitlerovski nastrojeni, čak, štoviše, spremni su na ispomoć i suradnju.
Jerbo, nije to nikome za po doma, ili neka pfff firma, nego se radi o edukacijskoj ustanovi i cilj je imati što razrađeniji mrežni sustav kako bi se ta ustanova imala čime pohvaliti.
Nadam se da thin klijente nemate u nastavi