Citiraj:
Autor Dizzy
Mislim sta se ljudi uzbudjuju....
|
Niko se ne uzbuđuje. Htel si iskren odgovor i ja sam ti iskreno odgovoril. Ove komponente koje si odabral i koje ugrubo koštaju kakvih
~13.500 kn su bačeni novci i molim te da se suzdržiš od komentara sa spolnim organima i raznih kompleksa, jer vjeroval ili ne ja (a i velika većina ostalih forumaša koja zna cijeniti novac), ti ne zavidim na ovoj konfiguraciji. Nemam 5 godina, pa da sam ljubomoran na druge kad kupuju komponente za par tisuća kuna. Unatoč razočaranju većine vandala, ja si mogu priuštiti (bez da prođem s 5, žicam roditelje/rodbinu i sl. gluposti) ovo kaj si ti sastavil, samo kaj imam syeban način razmišljanja, pa nemam naviku trošiti masu para na ono kaj ne znam iskoristiti.
Nadalje, ako hoćeš potrošiti
~13.500 kn na ove komponente - samo naprijed, ali onda nemoj tražiti iskrene odgovore i kasnije se nalaziti prozvan, uvrijeđen i misliti da ti cijeli svijet zavidi na tim komponentama. Pogledaj si malo svoje postove na ovoj temi, ne želiš ovo, ono ti je "protiv vjere", a kupuješ "super mega cool comp" i nije ti problem dati novce. Vredu, samo imaj na umu da postoji razlika između čistog bacanja novci na komponente bez imalo razmišljanja i "pametnog" bacanja novci u kojem za svaku (iako skupu) komponentu znaš da budeš imal jedno dulje vrijeme i da si si dal truda i proučil kak se kreću cijene i da za tih
~13.500 kn kupiš ono najbolje kaj se za te novce može izvući.
Ovo kaj s ti sastavil nije najbolje kaj se može izvući, ali kolko se vidi po tvojim postovima ti to ne želiš čuti, makar si navel da ti se iskreno odgovori. Dok budeš ti za
~13.500 kn kupil ovo kaj si sastavil ili nekaj slično tome, neko drugi bude za iste novce stavil (ovo pišem namjerno);
Phenom 9850 procesor,
DK 790FX-M2RS ploču,
4GB memorije, dvije
HD 4850 kartice,
~500W napajanje,
Chieftec/Coolermaster/Antec/Lian-Li kućište,
22" ili
24" monitor, dva-tri
640GB diska i naposlijetku bude imal daleko bolju konfiguraciju od tebe, jer je razumno potrošil svaku kunu.