View Single Post
Staro 02.07.2008., 14:47   #15
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
koliko "kužim" ti imaš svoje jel tako? ako si nećeš priuštiti GO to je samo kaj si Đu..dobrodošao u klub..ĐU1 sam ja...ĐU2 je Vuco a ti si ĐU3

ma gle..ja ne želim biti iskorištavan...želim godišnji..vikende..dobru platu

@Mr.Black...nađi si drugi job

@coconut..mislim da za 5.g rada dobivaš 3 dana..barem je tak kod mene..ja za 2.g dobivam jedan dan sada bu tri pa bu bila dva dana
Hmm...neznam ja šta tebi to znači No znam jako dobro zašto razbijam godišnji od 2 tjedna na 2 dijela Ima posla kojeg treba dovršit...i to previše,da bi zaradili plaću i riješili sva potraživanja/poplaćali obaveze prema državi i drugima.

A ovisi i šta radiš...da prodajem drogu i oružje nebi imao problema ni s godišnjim ni s porezom...

Svi bi htjeli dobru plaću,godišnje...ali vremena su takva da sam se ja osobno oprostio s tim blagodatima...kako bi se prehranio,a u narednih 5 godina planiramo i obitelj.Život je postao jako skup i konstantno postaje sve skuplji Jebiga... Ne brinem se ja za sebe,imat ću ja dobar posao u budućnosti,kao i draga...ali opet,godišnji će sigurno patit

Ali prilagođavam se super,počele su me uveseljavat sitnice...npr. jučer sam si priuštio sladoled! Imam i sliku!

P.S. Ne tako davno sam otvorio temu o "dalekom putovanju"...to putovanje mi se toliko skratilo da dalje od Paga i Lošinja guzice neće mrdnut... Al bilo je blizu,samo je falila "koja tisuća" i koji tjedan...