Citiraj:
Autor Hamm
koliko "kužim" ti imaš svoje jel tako? a ko si nećeš priuštiti GO to je samo kaj si Đu..dobrodošao u klub..ĐU1 sam ja...ĐU2 je Vuco a ti si ĐU3
ma gle..ja ne želim biti iskorištavan...želim godišnji..vikende..dobru platu
@Mr.Black...nađi si drugi job
@coconut..mislim da za 5.g rada dobivaš 3 dana..barem je tak kod mene..ja za 2.g dobivam jedan dan  sada bu tri pa bu bila dva dana 
|
Hmm...neznam ja šta tebi to znači

No znam jako dobro zašto razbijam godišnji od 2 tjedna na 2 dijela

Ima posla kojeg treba dovršit...i to previše,da bi zaradili plaću i riješili sva potraživanja/poplaćali obaveze prema državi i drugima.
A ovisi i šta radiš...da prodajem drogu i oružje nebi imao problema ni s godišnjim ni s porezom...
Svi bi htjeli dobru plaću,godišnje...ali vremena su takva da sam se ja osobno oprostio s tim blagodatima...kako bi se prehranio,a u narednih 5 godina planiramo i obitelj.Život je postao jako skup i konstantno postaje sve skuplji

Jebiga...

Ne brinem se ja za sebe,imat ću ja dobar posao u budućnosti,kao i draga...ali opet,godišnji će sigurno patit
Ali prilagođavam se super,počele su me uveseljavat sitnice...npr. jučer sam si priuštio sladoled!

Imam i sliku!
P.S. Ne tako davno sam otvorio temu o "dalekom putovanju"...to putovanje mi se toliko skratilo da dalje od Paga i Lošinja guzice neće mrdnut... Al bilo je blizu,samo je falila "koja tisuća" i koji tjedan...