Tema: 4800 Serija
View Single Post
Staro 01.07.2008., 21:20   #447
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
prvo jedan komentar - vi koji pricate da je 2000kn previse za 4870 - pa koji je vama, niste mi jasni? Ako mislite da je previse u odnosu na cijenu vani, to jest, ali ako kazete da je previse to para za tu karticu u odnosu na ostatak ponude kod nas, onda niste normalni. top model ATi-a, njihova high-end kartica dodje 2000kn, i vama je previse??? Pa dovraga, GTX280 dodje tocno dvostruko vise, a mislim da nije jaci od max 20%.

a onda jedno pitanje - stvarno me jos od prvog reviewa ta kartica zaintrigirala, i mislim da cu cak mozda zamijeniti svoju 8800GT tom karticom, samo da se malo ustali, izadju kartice sa aftermarket coolerima, srede se driveri i to, negdje pred kraj ljeta mozda, ali ono sto me muci od pocetka - nije li 512MB memorije danas malko premalo za karticu koja je "danas" izasla, pogotovo ako govorimo o (zasad) top modelu proizvodjaca? Brine me to malo, pa ako netko zna, ili je vidio da u nekom reviewu malo govore o kolicini memorije, imaju li neke igre problema s tom kolicinom? Konkretnije, zanima me na rezi 1680x1050. A ako nemaju sad, hoce li imati? Jer ako bih kupio tu karticu, definitivno ju ne bih mijenjao minimalno godinu dana. MINIMALNO. Jerbo bi mi bila vec treca kartica u manje od godinu dana, a sve bi bile visa klasa u trenutku kupnje... Ugl, sto mislite o kolicini memorije? I nemojte reci da ce izaci 1GB pa da ne brinem, jer ne bih isao iznad ove cijene.
ABuser je offline   Reply With Quote