Citiraj:
Autor krešo
Kao reakcija na sve postove:
Oduvijek smo se trudili testirati i pokazati našim čitateljima (Vama) novi i jaki hardver. Istina da je nažalost nedostupan širim masama. No istina je i da je prava mrcina i da je prestižno i kao takvo zanimljivo, pa makar bilo i preskupo. To je kao kad čitamo test nekakvog Ferrarija, Lamba ili Porschea - nikad ih nećemo imati ali je gušt to pročitati i diviti se mrcinama i sanjati da jednog dana možda ipak...
|
Bože me sacuvaj da se divim TTu. Pa makar i bio Channel Well sa 14cm turbinskim para usi yateloonom.
Napajanje je glupost i tocka. To je vise ko natjunirani opel, nego sto je nekakav lamb.
I nisam se tolko zgrazao nad napajanjem, nego nad nacinom pisanja reviewa.
Ovo je prvi put da komentiram direktno neciji review iz PCE teama, i iskreno, tvoji su umjetnicka djela u odnosu na ovo. Meni je ovo koma napisano. Sturo i lose sa komatoznim zakljuckom.
A sad me slobodno svi probajte popljuvat. Mislim da je ovaj test bio daleko ispod vaseg/tvojeg prosjeka. Nemoj mi zamjerit na dozi kritike. Stvarno mi nije namjera nikog vrijeđat i slicno, pogotovo zato sto to sve radite za kikiriki.
P.S. nemojte vise berenu davat napajanja na testove. Suptilnije nemogu ovo rec kolko god se trudio.