View Single Post
Staro 01.07.2008., 20:02   #9
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
Pretjeruju s tim MEGAWATNIM napajanjima,onak...Ko da ides cijelu kucu spojit na njega,a ne komp ,pa ko ce to kupit?? Mislim,znam ko ce,al hocu reci..ko ce to iskoristiti?? Bolje da TT ulozi te pare na usavrsavanje kucista(odnosno kvalitete) i da izbaci bar jednom u zivotu kuciste kak Bog zapovijeda,a ne ovaka neka bijesna napajanja
E, mislave....
Megawatt je 10^6 Watta, a Kilowatt je ono što tražiš, 10^3, tj 1000W.

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Meni se sviđa PSU, 1200W...sokte, ja provjereno velim da snažni PSU povečava muškost.
Da, ka šta se vidi na priloženom

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Ako smijem pitati, zašto testirate samo ovakva monstruozna napajanja? Jel ne bi bilo korisnije za nas, PCeksperte (pa i Bugovce ) da se rade testovi najčešćih napajanje kod nas. Tipa chieftec 400-550, Fortroni, koji codagen i sl? Ovo se niti ne čita, samo vidiš oh, 1200W...kome to treba i stisneš close na browseru.
Zato šta ta napajanja daju proizvođači koji se oće qurchit sa "svojim" proizvodima te u većini slučajeva šalju high-end proizvode na testiranje da pokažu čiji je veći...

Naši distributeri i firme su uglavnom koma što se toga tiče i šalju vrlo rijetko nešto na testiranje.