View Single Post
Staro 01.07.2008., 20:20   #8
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Meni se sviđa PSU, 1200W...sokte, ja provjereno velim da snažni PSU povečava muškost.

Ako smijem pitati, zašto testirate samo ovakva monstruozna napajanja? Jel ne bi bilo korisnije za nas, PCeksperte (pa i Bugovce ) da se rade testovi najčešćih napajanje kod nas. Tipa chieftec 400-550, Fortroni, koji codagen i sl? Ovo se niti ne čita, samo vidiš oh, 1200W...kome to treba i stisneš close na browseru.

Meni se recimo sviđa stil kakav ima HardwareSecrets kod testiranja PSU-a, naravno da vi nečete otvarat PSU i raditi neke stvari za koje nemate opremu, ali ovakvi testovi su iznimno šturi...kao da se sve radi u žurbi. I trebali bi više pozornosti obratiti na max snagu što PSU može ispročiti, ovakvo 1200W napajanje opteretiti sa 400W je malo onako....

Jel ima šansa da nabavite kakav osciloskop, bi li to donjelo veću točnost od ovaga kaj ste do sada radili sa multimetrom, min - max vrijednosti?
Apsolutno se slažem sa svime ovim i onime što je fleks rekao.

Ovo za osciloskop. To bi trebao biti najmanji problem za nabaviti. Kad ga moja bivša srednja škola ima onda smatram da ga i svaka (elektro)tehnička škola u Zagrebu mora imati, a kamoli fakulteti, te ga ne bi bilo teško posuditi (ili u najgorem slučaju testnu konfiguraciju odnijeti na neki faks pa tamo testirati).

Neću sad da neko misli da pljujem po nekom od ljudi koji su zaduženi za pisanje testova, ovo samo kažem kao komentar na ovaj test.