View Single Post
Staro 01.07.2008., 17:55   #1
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Thermaltake ToughPower 1200 CableManagement - beštija za najzahtjevnije

Mislim cim sam poceo citati prvu stranu odma mi je bilo sve jasno.

Citiraj:
Toughpower 1200 isporučuje se u velikoj duguljastoj kutiji koja nažalost nema ručkicu za nošenje
nema ruckicu? Nema ledicu na ruckici? A di je neonka? Ovo je sigurno skinulo ocjenu za 5 bodova.

Citiraj:
naljepnica za kućište ako se želite pohvaliti da vaše računalo napaja Thermaltakeov proizvod.
To jedino ako netko zeli da ga cura ostavi?

Citiraj:
Treba napomenuti kako Toughpower 1200 nije u potpunosti modularan, pa su na napajanje tvornički fiksirani osnovni kabeli za napajanje matične ploče - 24-pinski ATX konektor (moguće ga je razdijeliti na 20 + 4 pina) i dva 8-pinska EPS konektora
I zasto je to tolko lose ? mislim od ovog napajanja se ocekuje brute force i to sve, a kolko ja znam kod modularnih kablova postoji neka odredjena doza šuma. Je sitna, al neznaci da je to nesto sto je lose sto su ti glavni vodovi fixni.

I nije mi jasno, mislim rezani grill. to ocekujem na napajanju od 150kn, a ne na napajanju koje kosta ko bubreg prosjecnog hrvata.

Uglavnom test ja jako mlak, nista konkretno nije napravljeno, niti nista pametnog, al ok. Neznam ni sam dali bi znao napisati nesto pametno, al ono sto me sokiralo je to da njegove lose strane su napisane u 2 recenice, a ostatak je divljenje. Reko dobro. Neko ima fetiš na kandalfa, pa zasto ne i na Channel Well Tech, pardon TT napajanja. Zasto nitko nije izmjerio duzinu kablova? Meni je to jako vazno.

I dobro. Dodjem do zadnje strane...

92% ? Za sta ?

Za vent koj se vrti na 2800okretaja i _nemozes_ mislit uz njega ? (D14BH-12), za narezani gril u codegen stilu? Za podpuno nepotreban komad hardwarea koji kosta puno previse ? Za nestandardne dimenzije ?

Uglavno jako sam razocaran ovim testom. Nije mi nikog cilj popljuvat - al onak koma. 92% dat ovakvom nepotrebnom poluproizvodu zato sto je eto WOW efekt od 1.2kw jak, je u krajnju ruku neprofesionalno. Mislim ovakav komad hardwarea nemoze iskoristi nitko na ovom forumu, pitanje zapravo dal moze uopče itko i kao takav se namece kao nesto nepotrebno i zapravo bezveze.

Ok, definitvno. Glavna uloga napajanje je napajanje. I sve to ljepo fino daje stabilnu struju (ako je vjerovat testovima, koji imho bas i nisu impresivno napravljeni). Al mislim da se za puuunooo manje novaca da nace adekvatno napajanje koje radi upravo to sto i ovaj TT - daje dovoljno stabilne struje.

I jos jednom za kraj. Zasto 92% ?
Fleks je offline   Reply With Quote