Citiraj:
Autor Dog_Father
Neka iskustva sa 220EW8FB? Dobra cijena, pa sam se ozbiljno zagrijao. Medjutim lakse je nabaviti osiromaseni uran nego naci recenziju ovog monitora.
|
Nabavio sam ga ja prije par dana, još su mi dojmovi malo zbrkani.
Do sada sam bio na 19" CRT-u, pa mi je ovo velika promjena.
Prijelaz sa 1280-960 na 1680-1050 je u praksi strašan, desktop je ogroman, toliko da mi fali brzine miša kad šećem s jedne na drugu stranu. Još mi malo smeta crna boja (prije tamno siva) i tu i tamo kakav lagani ghosting na desktopu, ali to je stvar navike, CRT je i dalje kralj za te stvari.
Video i DVD izgleda zrnasto u full scr., ko kad loše kodiraš u divx, treba se malo odmaknuti od stola kad se gleda. Možda tu još treba kakva podešavanja, nisam još probao HD, nemam baš previše vremena.
Igre koje podržavaju visoke rezolucije (novije u glavnom) izgledaju fenomenalno, brzina matrice je dobra i u igrama nema uočljivog ghostinga.
Geometrija je odlična, bad pixela nema, boje, kontrast i kut gledanja su dobri ali i dalje po meni miljama daleko od CRT-a.
Ovo je sve sa spojenim DVI kabelom (bandridge, preskupo), VGA nisam ni pokušavao spajati.
Plastika je kvalitetna, moguća je ugradnja na zid (tako će i biti) a postolje dozvoljava samo nagib naprijed-nazad.
Evo, za sad toliko, možda sam ja malo pre kritičan, ali očito je da sam zahtjevan.