Citiraj:
Autor thedream
whatever  ,dečko je trenutno zbunjen..a ne vidim da baš ima 10g,pa mu prvi komp  ...
ma dobro neće crt uzimat,ajd..19 ima i lcda finih..ako si to mislio pod klasični..
3870/8800gt..yep,bescijenje,al neće kupovat polovno...tako sam dobio dojam..nego iz vemulja...a sad platio 8800gt 1199kn neku jaču..ili 4850 za 1250kn..dilema je suvišna,makar će mu gadovi uvalit 8800gt..tako jasno..
e 2160...sumnjam nekako i da zna i usudi se šibati ga na išta preko stocka..a kamoli 3.0+...tako da je i to upitno..makar te kužim..ali e8200 je ipak jači proc...
|
Aj prestani pusit, to sto pusis

.
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
potpisujem fleksovu konfu  treba uzet u obzir da sam na konfu prije godinu dana bacio oko 13 000kn,s tim da sam procesor prodao (E6600,2xE6750) i zamjenio s E2160...razlika - nikakva a lova u džepu (bila  )
Ne mogu vjerovat da se xbox 360 tako jeftino prodaje...i taj ps2...jao jao,nešto moram uzet  makar skupljalo prašinu.
|
Presmjesno.
Mislim ja nekuzim ljude. Kupe qada, 4gb rama, uberOCplocu, kw napajanje, TT *sjajim se i svijetlim* kuciste i imaju performanse unutra 5% ko i neko sa e2xxx blago ocan na ploci od 500-600kn, 2gb jeftinog rama, corsairom i neki UKUSNIM a kvalitenim kuciste. Nevjerojatno je da ljudi zbog nekog forumskog forsa/marketniga imaju volju bacit 2000kn+ u vjetar zbog slaganje neke *marketing* gayming konfe...
A danas slozis konfu za igranje za brutalno malo para. Jedino ti je grafa vazna. A kupis neku dobru grafu za <1000kn...
i da ne zaboravim, onda na 20k konfi imaju CRT monitor. Sto mi je fascinanto. Das 1000+kn za proc, a nemas za polovni LCD. To je ko da kupis lamba, a zicas za bengu.