View Single Post
Staro 01.07.2008., 11:46   #28
mikimikic
Premium

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor raf Pregled postova
OK dakle te godine si potrosio 200 kn + 800 kn uredjaj. Sad ako imas svoju vikendicu na moru pa si mozes uvesti adsl, onda je to puno isplativije. 79kn * 12 mj + 1 mj 1gb paket = 968kn. A na raspolaganju imas 1 gb prometa i mogucnost da si uzmes flet taj mjesec kada si na moru.

A razlika u brzini je nebo i zemlja.

no naravno ako mislis samo 200kn mjesecno jednom u godini potrositi onda nije ni adsl isplativ. jer on kosta 968kn na godinu da bi imao 1gb jedan mjesec u godini.
No ako koristis taj simpa internet 1 gb taj jedan mjesec onda je logicno bolji izbor adsl.

IMHO ako vam treba samo za mejlove i tako malo mb najbolje je otici u web cafe.

ja sam sebe zbrinuo tako da sam otkrio koji susjed ima adsl i taj mjesec mu platim pola racuna za flat. a skinem oko 20-30 gb (tako je bilo prosle godine) i nije me briga za promet.
ako imas mogucnost adsl-a, ako je tvoja vikendica, i da na sve to nisi racunao telefonsku liniju plus brzinu adsl-a dakle nije ti tocna racunica

sto se tice internet cafea zgodno, samo ih nema nikada u blizini mog ljetovanja, a kada ih i ima moras kampirat da ekipa oslobodi koje mjesto, da platis neki racun ili nesto sitno, a on pise po forumu 2-3 h cak i ako molis i zelis platit mu 1h gratis za 10 minuta interneta ekipa nepopusta (ispitano na vlastitoj kozi )