View Single Post
Staro 01.07.2008., 07:43   #55
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Pogledao sam u burzi staroj 3 mjeseca i našao Xbox konzolu za 3799kn 20gb hdd,čip...kao novo...

Ako je 200 eura onda definitivno xbox,pa to je totalno jeftino

Danas sam ga vidio,ful je mali gledao sam i igre,ima dobrih naslova...

Grafika je još bolja?To sam tu negdje pročitao...Kako je tako mala konzola,šta nije na početku bila dosta veća?
Nope..imao box 1,uvijek ista.Grafika ti je odlična na LCD telkama..ja igrao na CRT trashu od Sanya..odnijeli na Pioneer LCD kod frenda,i glava boli.. slika je odlična..

Igara imaš tonu,ja sam svoj prodao za 800kn odavno,box,10tak igara itd,2 joye..imao je neki SW il BIOS brejk..čujem da ga je tip moddao,tj reflešnuo i radi kao avion..ja nisam znao kako i nije mi se dalo..

Sad bi ga natrag,meni se jako svidjela ta konzola...da se strpati 80gb,frend ima 160gb unutra...ludilo..pravi HTPC..jasno ti je ipak,da je soft ilegalan,kao i ti svi moddovi...al dobro to nije tema...imaš sve živo uglavnom kad se sredi..od bs playera koliko čujem,divx playera,mp3,ac3..ma sve kao u kompu..

grafika je neka nvidia 128mb ako se ne varam ali slika je odlična,boje žive..zvuk je tip top..na kućnom kinu pogotovo..

IMHO za 1200 ako ju nađeš..bodi brate odma..još ako ima gare..
thedream je offline   Reply With Quote