Mali je u zdravoj obitelj pravilnog odgoja,žive uredan,kulturan i odgovoran život.
Imaju tu privilegiju da mama bude često kod kuće,tako da je mali po cijele dane vani...hiperaktivan je,a mislim i budući nogometaš.
Dajte,stvarno mi je muka o tome pričat...a slabo mi je i od ovakvih "prodika".
Vama je sve crno/bijelo!
Ja apsolutno ne vidim ništa loše u tome,nije da mu se kupuje laptop već poklanja polu-ispravan da ga dokrajči.Ako taj laptop poživi više od mjesec dana u njegovim rukama bit će dobro.A dobit će ga možda par puta tjedno po pola sata uz roditelja naravno.Uostalom,naša će djeca kad-tad sjest za kompjuter htjeli mi to ili ne...svi ga imamo i teško bez njega možemo...Stvar je odgoja i usmjeravanja djeteta ka pravilnom životu.Nema tu ovisnosti,šta se ne smije ne smije se,šta nije u redu - nije i gotova stvar.Ako će mu dozvolit jednom mjesečno bit će jednom mjesečno i gotova stvar...kakvu ovisnost vi spominjete,pa tko koga tu odgaja,dijete vas ili vi njega?
Nema te ovisnosti jače od riječi roditelja.Djeca nisu narkomani niti to postanu ako se koriste kompjuterom...za takve slučajeve krivim isključivo roditelje jer granice moraju postojat i djeca ih moraju prihvatit...Svakome od nas je nešto u životu "normalno" jer su nas tako roditelji naučili i tako nas odgojili.
Nadam se da je ova rasprava završila...