View Single Post
Staro 30.06.2008., 21:47   #721
Pantera-N
Premium
Moj komp

Pantera-N's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
Gle, neda mi se svadjat, ako si ti zadovoljan (ISKRENO) sa Torom zelim ti mnogo ljepih trenutaka s njom(nije sarkazam). Samo velim da je tora pocetnicka vilica(ulaz u XC svijet) i naglasavan da je moja krsina jer je SOLO Feder koji je ktastrofa.
Jedan FOX Talas je vilica koja onome ko ju je provozao predstavlja ono sto je i bit svega, razne RS Rebe, Reconi, tore... se pokusavaju priblizit tu ali iskreno bas im i nejde. Ja kad sam kupio bike prije 1,5g sam bio VAUUUU sa vilicom a onda sam probao jednog SoloAir marzocchi-a nakon kojeg mi nije bilo jasno koja je tocno funkcije moje tore.......anyway vazna je ekipa i gust u voznji.
PS
Prije 1h sam dosao sa ture (Crnomerec-Borcec-ZelenaMagistrala-GStenjevec-Crnomerec) i da nemam SPD na bike neznam dali bi bez LO-a uspio u komadu isfurat sve.
daj jedno pitanje, jel si ti rekreativac ili polu pro / pro natjecatelj? (retoričko pitanje)

Mislim, ok , tebi tora ne valja, zaboravimo sad to da si možda dobio neispravnu ili nisi. Ali ako svi ljudi, tu na forumu koji ju imaju, vele da je vilica super za rekreativca, pa možda i više, onda nemožeš kenjat i stavljat ju u istu klasu sa RST-om i Sonturom. Jednostavno, jer nije ista klasa.

Valjda si jedan od onih koji imaju XTR, pedale od 154,18 grama, 206mm disk rotore a voziš se po cesti sa freeride bikeom....juj koliko takvih znam. A uopče nije bitno jel imaš Dart 1, Toru ili MZ Monstera od 300mm hoda, bitno je da si na bajku, uživaš u društvu i prirodi....
Pantera-N je offline   Reply With Quote