Citiraj:
Autor buljo
Moguće da se radi o lošoj seriji jer nijedna Tora nije loša tj da ništa ne radi.
Ruku na srce kenjaš kvake, a razlika između Recona i Tore je jedino u sentičionima, zbog kojih je Recon lakši, a iznutrica je ista, čak idu i iste opruge u obje. 
Nisi objasnio zašto je Air Tora bolja od Coil Tore? I to neliko milja?
Pro, polu pro? O ćem ti pričaš? Jel ti uopće znaš koje vilje od RSa su XC vilje?
|
Gle, neda mi se svadjat, ako si ti zadovoljan (ISKRENO) sa Torom zelim ti mnogo ljepih trenutaka s njom(nije sarkazam). Samo velim da je tora pocetnicka vilica(ulaz u XC svijet) i naglasavan da je moja krsina jer je SOLO Feder koji je ktastrofa.
Jedan FOX Talas je vilica koja onome ko ju je provozao predstavlja ono sto je i bit svega, razne RS Rebe, Reconi, tore... se pokusavaju priblizit tu ali iskreno bas im i nejde. Ja kad sam kupio bike prije 1,5g sam bio VAUUUU sa vilicom a onda sam probao jednog SoloAir marzocchi-a nakon kojeg mi nije bilo jasno koja je tocno funkcije moje tore.......anyway vazna je ekipa i gust u voznji.
PS
Prije 1h sam dosao sa ture (Crnomerec-Borcec-ZelenaMagistrala-GStenjevec-Crnomerec) i da nemam SPD na bike neznam dali bi bez LO-a uspio u komadu isfurat sve.
@Pantera
Imas PM
i btw Boxxer nema apsolutne veze s XCom i 3pl totem vilje su za "majmune" koji se s kombijem dofuraju na vrh staze.....i do 5 puta u danu