View Single Post
Staro 30.06.2008., 21:40   #719
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Moguće da se radi o lošoj seriji jer nijedna Tora nije loša tj da ništa ne radi.

Ruku na srce kenjaš kvake, a razlika između Recona i Tore je jedino u sentičionima, zbog kojih je Recon lakši, a iznutrica je ista, čak idu i iste opruge u obje.
Nisi objasnio zašto je Air Tora bolja od Coil Tore? I to neliko milja?
Pro, polu pro? O ćem ti pričaš? Jel ti uopće znaš koje vilje od RSa su XC vilje?
Gle, neda mi se svadjat, ako si ti zadovoljan (ISKRENO) sa Torom zelim ti mnogo ljepih trenutaka s njom(nije sarkazam). Samo velim da je tora pocetnicka vilica(ulaz u XC svijet) i naglasavan da je moja krsina jer je SOLO Feder koji je ktastrofa.
Jedan FOX Talas je vilica koja onome ko ju je provozao predstavlja ono sto je i bit svega, razne RS Rebe, Reconi, tore... se pokusavaju priblizit tu ali iskreno bas im i nejde. Ja kad sam kupio bike prije 1,5g sam bio VAUUUU sa vilicom a onda sam probao jednog SoloAir marzocchi-a nakon kojeg mi nije bilo jasno koja je tocno funkcije moje tore.......anyway vazna je ekipa i gust u voznji.
PS
Prije 1h sam dosao sa ture (Crnomerec-Borcec-ZelenaMagistrala-GStenjevec-Crnomerec) i da nemam SPD na bike neznam dali bi bez LO-a uspio u komadu isfurat sve.
@Pantera
Imas PM
i btw Boxxer nema apsolutne veze s XCom i 3pl totem vilje su za "majmune" koji se s kombijem dofuraju na vrh staze.....i do 5 puta u danu
Uber Gosu je offline   Reply With Quote