Citiraj:
Autor ABuser
2.magura julie bas i nisu neke kocnice.
|
Pa o cem mi pricamo o XTRu,MartaSLu ili o pocetnickim kocnicama?!? Za jeftinjaka su za koplje bolje od Shimana i Hayesa.
@Daddy
"Cuj vozio sam 100mm 289 na bas Univegi HT 550 ali proslogodisnji model, onaj plavi.Predivan bajk ali mi ergonomijom nikako ne sjeda, plus vilja koja ne radi nista, ali doslovce nista..."
APSOLUTNO potpisujem
Vozio sam ovo:
http://www.canyon.com/_en/mountainbi...b=40#equipment
I mogu samo rec da talas RLC koji je gore i "krsina" od TORE imaju zajednickog ko Preskot 3.0 Arev i Q6600 G0. Cijenu talasa od 6000kn necu opravdavat ali vrijedi svake kune.
Ruku na srce sve tore su donja klasa (Dart, Suntour, RST... su za pevec bikove) i prva vilja koja radi posao zadovoljavajuce je Recon solo Air za kojih 2500kn ispod toga nista ne dolazi u obzir ako polu-pro/pro
@Buljo
Evo objasnjenja zasto je tora(e) krsina:
Vilica ima 2,5kg, nema LO, Rebound i Preload su estetski i uglavnom ne rade kako treba(jer je samo feder u njoj koji nije uopce balansiran/progresivan) a i kad rade to je ocajno, vilica ne upija RUPE nego ENERGIJU kod pedaliranja jer je vracanje OCAJNO(PreSporo vracanje i na najbrzem setupu). Uglavnom vise je sminka neko akcija jer kao lici na stariju bracu

Uglavnom, moja nova vilja je minimalno recon solo air alo nebude para barem za Vanillu RL.