Citiraj:
Autor bluefluid
imune se racuna nekako ak imas resist na nesto 85ili95/100, barem mislim, e sad zavisno koliko si skill pointa utuko na lower resist, ima neka racunica, ali ugl, da, svejedno im skidas resist...
jedino sto te moze utuc na hell-u su venom lordovi tam kod diabla, e to je onda show...
a ak igras bone bild onda one mumije u 2.gradu i tam kod baal-a, uf to je hebeno, oni su imune na magic, a bone spear/spirit je cisti magic dmg
ne znam, nekako se uzdam u blizzard da ce opet napravit show, i da ih ona silna para od wow-a nije iskvarila
|
ne, to nije immune nego je to 95% resistance
igrao sam s sorcerer, najviše sam koristio frozen orb i kad got sam ga bacio na protivnika koji je imao immune to cold (level orba 99) nisam mu ništa napravio, da sam radio tih 5% damage-a onda bi to bilo bar nešto, ali protivnik nije baš ništa heath-a izgubio
btw prošao sam i s barbarianom sve i mogu reći da je bilo teško
od barbariana, sorcerera i amazonke mi je amazonka bila najlakša jer je brzo trčala i radila dobar damage s udaljenosti
ali najteži protivnik u cijeloj igri bez obzira na težinu je onaj ružan crv na kraju 2. chaptera (znam da sam ga na hell s level 65 sorcererom ubijao oko 2 sata)