View Single Post
Staro 30.06.2008., 16:36   #984
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Tony Hawk Pregled postova
Lijeni bahati kretenoid koji se javio na telefon bi se trebao nauciti ponasati prije nego dobi posao sa ljudima.
Ah, to je obicno takav slijed dogadjaja u karijeri kod nasih ljudi:
1. joooj da mi je bilo kaki poso samo da nisam na grbachi roditeljima, da zena i djete ne skapavaju na ulici, da mogu curi kupit kokice, a mozda ustedim koju plachu pa kupim audi tt, malo rabljen....
2. Joj evo vidi, traze nesto sto bas meni pase: sjedim medju lijepim kompjuterima i televizorima i nis nemoram delat!
3. Jupiiii dobio sam poso, genijalan je poso bolji nego sam mislio, a moji su govorili da se ne igram na kompu, negoo da uchim, jer mi igranje nece nista pametnoga donijeti u zivotu. A vidi me sad! Jooj mogu isprobavat mobitele igrice, naaajskuplje laptope, sve klimatizirano a ja dobio status "asisstant sales MANAGER"! Pa maltene sam direktor! Manager, coece!
4. Uf, slomljen sam. Vec dva tjedna radim od rane zore i kreteni nam nedaju da sjedimo, da moramo trcat oko musterija, gledat i pitat jel mozemo pomoci. Stalno sam na nogama, stalno u skladiste donesi ovo, raspakiraj ono, pšrovjeri jel imamo ono, pa glancaj i slazi zapackane artikle na policama. al sace placa.
5. Kakva je sad ovo placha?! Pa nema dodatka za topli obrok i prijevoz, pa dobio sam samo neki papiric o probnom radu, pa gdje je tu socijalno, zdravstvaeno, pa to je nize od prosjecne place u zagrebu e'emu kak me 'ebu i za svetak i petak, i navecer, kad se svi odmaraju ja tu chubim, gadi mi se ovih 4 zida. I gamad jedna vidi gazde u kak'om se autu vozi! A mi moramo placati za nestalu i ostecenu robu! Pa nisam ju ja ostetio!
6. ma bemi se zivo. Za te pare jos i previse radim.
7. Koja gamad mene ce ti ti balavci sadbiovo sad nebi ono. e pa nemogu oni mene tak malo platit kolko ja mogu malo delat. Fakit, sto se vise trudi jadan coek, to ga vise teraju da rinta i vuche za druge i to ni za fala a kamoli da plate prekovremeno i trud, a gle one blagajnice, tamo sjedi i neradi nis za vecu placu!
8- nadalje dopisuj po iskustvu i procjeni
Overhaul je offline   Reply With Quote