Citiraj:
Autor Tony Hawk
Lijeni bahati kretenoid koji se javio na telefon bi se trebao nauciti ponasati prije nego dobi posao sa ljudima.
|
Ah, to je obicno takav slijed dogadjaja u karijeri kod nasih ljudi:
1. joooj da mi je bilo kaki poso samo da nisam na grbachi roditeljima, da zena i djete ne skapavaju na ulici, da mogu curi kupit kokice, a mozda ustedim koju plachu pa kupim audi tt, malo rabljen....
2. Joj evo vidi, traze nesto sto bas meni pase: sjedim medju lijepim kompjuterima i televizorima i nis nemoram delat!
3. Jupiiii dobio sam poso, genijalan je poso bolji nego sam mislio, a moji su govorili da se ne igram na kompu, negoo da uchim, jer mi igranje nece nista pametnoga donijeti u zivotu. A vidi me sad! Jooj mogu isprobavat mobitele igrice, naaajskuplje laptope, sve klimatizirano a ja dobio status "asisstant sales MANAGER"! Pa maltene sam direktor! Manager, coece!
4. Uf, slomljen sam. Vec dva tjedna radim od rane zore i kreteni nam nedaju da sjedimo, da moramo trcat oko musterija, gledat i pitat jel mozemo pomoci. Stalno sam na nogama, stalno u skladiste donesi ovo, raspakiraj ono, pšrovjeri jel imamo ono, pa glancaj i slazi zapackane artikle na policama. al sace placa.
5. Kakva je sad ovo placha?! Pa nema dodatka za topli obrok i prijevoz, pa dobio sam samo neki papiric o probnom radu, pa gdje je tu socijalno, zdravstvaeno, pa to je nize od prosjecne place u zagrebu e'emu kak me 'ebu i za svetak i petak, i navecer, kad se svi odmaraju ja tu chubim, gadi mi se ovih 4 zida. I gamad jedna vidi gazde u kak'om se autu vozi! A mi moramo placati za nestalu i ostecenu robu! Pa nisam ju ja ostetio!
6. ma bemi se zivo. Za te pare jos i previse radim.
7. Koja gamad mene ce ti ti balavci sadbiovo sad nebi ono. e pa nemogu oni mene tak malo platit kolko ja mogu malo delat. Fakit, sto se vise trudi jadan coek, to ga vise teraju da rinta i vuche za druge i to ni za fala a kamoli da plate prekovremeno i trud, a gle one blagajnice, tamo sjedi i neradi nis za vecu placu!
8- nadalje dopisuj po iskustvu i procjeni