Citiraj:
Autor TomRi
TR Ultra i to je to.
Kuciste je mrak i ako okrenes TR da puse prema gore, sve to povuce onaj gornji vent.
Dok ti sadasnji BT razbacuje to po kucistu pa mozda i zato imas vece temp...
jer dijelom vrti jedan te isti zrak(uz to sto je losiji cooler od TR, a imao sam oba)
još bolje performanse dobiješ da izravnaš i cooler i cpu.
|
E vidio sam ti taj set, genijalno je slozen

Ma kupovao sam u komadu, na isti racun, a kako to obicno biva, ono sto je duc imao u cjeniku, nije imao na licu mjesta, pa sam ja da se ne zivciram sa cekanjem na takvu "sitnicu" uzeo onak nesto pocijeni, procjeni i preporuci nabrzaka, iako sam u biti piljio uzeti fino ispolirani scythe Infinity...
Sad gledam, ako bih uzimao, bili recimo, (ako je stigao) scythe ninja copper bio dobar ubod? Ipak je bakar daleko bolji termicki vodic od svugdjeprisutnog aluminija...ili pak OCZvendetta2 sa neobicnim izbrusenim heatovima na kontaktu s procom, ili jos uvijek tvoj thermalright?? Ili poslat u kua sve, pa napravit mjesta i tutnut lagano vodeno

Neznam kako vama, meni je taj big typhoon bio nocna mora za gurat u antec kuchiste. Evo nekih fotki iz faze dok sam slagao. u medjuvremenu sam presao na ocz memoriju, pa sam za ram nakalemio "obicne" ventove.