Uslijedio je proces bojanja. Nakon bojanja svakog dijela bilo je nuzno pobrisati visak boje sa suhom krpom, jedino mi je zao sto sam prostor prednje maske oko ventova pofarbao u crno. Nakon toga kuciste je prelakirano barem jos 3 puta.
Kada je vecina dijelova bila gotova krenuo sam na finalno sastavljanje, naravno i tu je bilo svakakvih nekompatibilnosti, tako da mi je recimo trebalo cca 3h da stavim lim za maticnu u kuciste.
Tko sretniji od mene kad sam ugledao ovaj prizor

:
Ima osam malo problema oko graficke, nije mi jasno zasto. Sve druge kartice su bez problema sjele na svoje mjesto.
Iduca grozna stvar bila je izvedba bocnih stranica, tako sam ja u pevecu ne gledajuci kupio dva para desnih norma spojinica. Inace stranice su radjene od letvi brodskog poda, zbog toga sto imaju fini zlijeb u koji se smjesti pleksi. Kada sam ih zavrsio mnogo su udebljale kuciste, ali zvucna izolacija i estetski dojam koji pruzaju debelo nadmasuju taj nedostatak.
Zavrsna rijec:
Vecina ce vas se odmah zapitati: koliko sve to kosta.... Pa puno, ali zao mi je sto me kostalo previse. Naime potrosio sam na neke stvari na koje nisam trebao, da ga radim ispocetka ustedio bih 20% sigurno.
Vrijeme provedeno u izradi - Neprocjenjivo

Zbilja sam uzivao, iako je trajalo dugo.
Konacno imam kuciste koje je po mojoj mjeri (dobro, mozda su vanjske dimenzije malo povece), temperature nisu vece nego u starom caseu, barem nisam primijetio neki drasticni porast i
UNIKATNO je
Zahvale:
Covjeku koji mi je omogucio grubu obradu i posudio mi dio alata (ne smijem reklamirati firmu

)
Djevojci sto je to sve trpjela i sto me uhvatila u tako krasnoj pozi na slici