View Single Post
Staro 30.06.2008., 14:12   #696
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Matesonik Pregled postova
Treba ti izvlakac pod obavezno. Najbolji je rastavljivi, onaj od 100mm je dosta. Ima jeftino po pevecima i sl. Kad izvlacis, samo pazi da si dobro zahaklao (da se ne naginje i ne bjezi izvlakac) i da si upro saraf od izvlakaca u osovinu a ne pogon. I trudi se zahaklati pogon sto je blize moguce samoj poluzi (nikako ne zahaklati za lancanik!!!). U protivnom ti ne gine bacanje pogona ili rasavljanje pa ravnanje lancanika.

Ako ni uz dosta WD40 i silno naprezanje ne ide, a pogo je alu i nema plasticnih dijelova, uzmes brener ili letlampu i fino ga zagrijes. Aluminij ce se rasiriti a pogon izletjeti van bez pol muke.

U Zelini je bilo dobro, ali sadrzaji nakon rucka su bzvz. Budem malo detaljnije na stranicama Kluba napisao. Uglavnom - bilo mi dosadno pa sam skocio kod tete u Zagorje . A ovih dana sam isao i biciklom posjetiti najsjeverniju tocku Hrvatske - slike slijede iduci tjedan.

AMD, imam ti vilicu ali 24". I bila je rozocrvena metalik pa prefarbavana u zuto i to lose.
Nije plastično niš , neg bum skinuo lak ako grijem
A što se tiče "izvlakača", imam jedan doma malo je poveći, za aute neš, neznam to mi je od starog. Uglavnom na kraju "krakova" je zub pod kojih 30tak stupnjeva prema unutra, tako da ne mobu pošteno uhvatit za pogon

domy1 je offline   Reply With Quote