View Single Post
Staro 30.06.2008., 11:17   #6
krešo
Administrator
Moj komp

krešo's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Naime, u prvom predstavljanju HD4850 (one "besplatne" ), Krešo je naveo da je pretprodukcijski primjerak i da se grije više od "normalnih".

E, sad zanimalo bi me stanje s temperaturama te gigabytice i ove što je doveo iz Tajvana... tek da se vidi ima li razlike.
Nažalost izgleda da se sve kartice sa referentim hladnjacima toliko griju, tako da to nije vezano samo uz onaj model koji sam donio sa Tajvana.

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Također, volio bih vidit neke poštene igre u testovima, CoH i FEAR su dobro optimizirane, ETQW je Nvidijina kurva (kao i cijeli ID soft ), možda ubacit neke manje popularne naslove da se vidi realno stanje tih grafičkih, kao npr Mass Effect, Neverwinter Nights 2 (exp), Supreme Commander, Half-Life 2, CoD4 itd...

Izbor testova mi nije baš nešto... svi testiraju isto i to je uglavnom neoptimizirano govno od Crysisa i igre bazirane na Doom3 engineu.
Nije tajna da Nvidija i ATI rade drivere specijalno optimizirane za pojedine hitove, kao ni to da proizvođači istih optimiziraju "hit" igre za one koji više plate....
Potruditi ćemo se dodati i neke druge naslove. Za sada sam jako zauzet sa hrpom hardveraja (uz to za koji dan stižu i 4870 kartice) pa nemam ni vremena istraživati druge bencheve CoD4 i HL2 bi mogao dodati a za ostale ćemo vidjeti...
krešo je offline   Reply With Quote