30.06.2008., 11:17
|
|
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Autor Mar
Naime, u prvom predstavljanju HD4850 (one "besplatne"  ), Krešo je naveo da je pretprodukcijski primjerak i da se grije više od "normalnih".
E, sad zanimalo bi me stanje s temperaturama te gigabytice i ove što je doveo iz Tajvana... tek da se vidi ima li razlike.
|
Nažalost izgleda da se sve kartice sa referentim hladnjacima toliko griju, tako da to nije vezano samo uz onaj model koji sam donio sa Tajvana.
Citiraj:
Autor Mar
Također, volio bih vidit neke poštene igre u testovima, CoH i FEAR su dobro optimizirane, ETQW je Nvidijina kurva (kao i cijeli ID soft  ), možda ubacit neke manje popularne naslove da se vidi realno stanje tih grafičkih, kao npr Mass Effect, Neverwinter Nights 2 (exp), Supreme Commander, Half-Life 2, CoD4 itd...
Izbor testova mi nije baš nešto... svi testiraju isto i to je uglavnom neoptimizirano govno od Crysisa i igre bazirane na Doom3 engineu.
Nije tajna da Nvidija i ATI rade drivere specijalno optimizirane za pojedine hitove, kao ni to da proizvođači istih optimiziraju "hit" igre za one koji više plate....
|
Potruditi ćemo se dodati i neke druge naslove. Za sada sam jako zauzet sa hrpom hardveraja (uz to za koji dan stižu i 4870 kartice) pa nemam ni vremena istraživati druge bencheve  CoD4 i HL2 bi mogao dodati a za ostale ćemo vidjeti...
|
|
|