30.06.2008., 08:42
|
|
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor dubrava
da, to je rjesenje, izgleda da ne podrzava vise od 2gb karticu, il je netko probao stavit 4gb pa mu radi ..
.. savjetuju i stavit igo2006plus, ili igo8.. sta je bolje to ili cardinale?
jedino me sad muci brzina lociranja...
kad pokrenem program , eto danas mi je trebalo vedro nebo hodam uz av dubrava, trebalo mu nesto vise od 10minuta.. sto je stvarno dugo, zadnji put oko 7 i nesto minuta.. kad me nađe, ako iskljucim pa ukljucim program treba mu 30tak sekundi, 15 da pokrene program i 10-15 da nađe sto je ok.. al ovo ako svaki put moram tolko cekat je pun q, po 10min prije nego krenem, ako se npr zurim il me zanima di sad dok vozim, pa cekat mogu ovak na blef nac do tad... tu je kupljen http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=1546 , pise da moze do 2gb primat, a lik od kojeg sam kupio kaze da je inace treba duze da se locira prvi put, i da je zvao vec ducan i rekli su da je to uvijek tako.. kupljen je prije mjesec dana s garancijom.. pa ako netko ima isti zanima me kolko njemu treba..
|
imam doma i igo8, ali nemam mjesta da stavim na karticu  , dobar mi je i cardinale (jos nas nije odveo na krivi put  ). Sto se tice brzine lociranja, kod mene traje par sekundi (mozda ak se ne nalazis na cesti pa mu duze treba???) isto kao i paljenje software-a.
|
|
|