Citiraj:
Autor borgy
mogu sa pouzdanjem reci da nemas pojma i da je za zdravlje ove rasprave i ljudi koje nesto ubode najbolje da prestanes ovdje pisati pi*darije.
|
Citiraj:
Autor borgy
Uzvesi to u obzir mislim da ti i bez diplome mogu reci da nemas pojma o cemu pricas, odnosno da si ti taj koji nekome recitira kako da lijeci TBC. Pogledaj malo po google-u i first-aid site-ovima
|
Koja količina bahatosti... Yedwy ti ne prenosi priče koje je čuo od babe nego ti je citirao dio sa stranice Hrvatskog zavoda za toksikologiju. Konkretno,
ovo. Zašto očekuješ od doktora medicine, a koliko znam, Yedwy to je, da samo tako odbaci ono što su ga učili na medicinskom fakultetu? Mislim, tamo lijepo piše "Što se tiče uništavanja otrova, različiti autoriteti se ne slažu o učinkovitosti zagrijavanja." OK, možda jednog dana nakon više ispitivanja metoda zagrijavanja bude priznata i preporučena (al možda i ne), ali trenutno nije jerbo očito postoji polemika o učinkovitosti tog postupka. Da se razumijemo, nemam veze s medicinom, al prije bi povjerovao Yedwyu i Hrvatskom zavodu za toksikologiju nego tebi i nekim sajtovima za ronioce.