View Single Post
Staro 29.06.2008., 13:06   #58
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
1. Napisao sam ti gore dodatak zašto sam protiv kad već tražiš elaborat...

2. Ovo moj stari je bio ti je lagano rđav argument, svašta se znalo radit pa je napušteno s vremenom jer se pokazalo da nema efekta (primjerice nekad se TBC pluća lječio tako da si nepravio artificijelni "terapeutski" pneumotoraks i izvezo ekipicu u park ujutro na svježi zrak pa do ručka ko živ ko mrtav i to tamo sve do 60ih) ali ajde vidim da se držiš ćaće (što je i u redu) ali to što je to neko tako radio/radi nikako ne znači da je to etalon po kojem svimoraju radit a još manje sistem "vazda bilo tako vazda bude tako", ja inače mrzim te "legacy" sisteme - "tako je radio moj profesor i njegov prije nejga pa ćemo i mi tako dok sam ja šef" (TM), zato i ne izlazimo iz austro-ugarske s medicinom u nekim stvarima...

E da i još nešto - kad ćeš imati diplomu medicisnkog fakulteta i specijalizaciju iz interne ili infektologije (ja to nemam da nebi bilo zabune pa mi zato takav to može reć jer je po defaultu jači od mene u tom području) onda mi možeš doć i reć da nemam pojma i pišem pizdarije do tad se uzdrži - tolko od mene...

Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 29.06.2008. u 15:59.
yedwy je offline