1. Napisao sam ti gore dodatak zašto sam protiv kad već tražiš elaborat...
2. Ovo moj stari je bio ti je lagano rđav argument, svašta se znalo radit pa je napušteno s vremenom jer se pokazalo da nema efekta (primjerice nekad se TBC pluća lječio tako da si nepravio artificijelni "terapeutski" pneumotoraks i izvezo ekipicu u park ujutro na svježi zrak pa do ručka ko živ ko mrtav i to tamo sve do 60ih) ali ajde vidim da se držiš ćaće (što je i u redu) ali to što je to neko tako radio/radi nikako ne znači da je to etalon po kojem svimoraju radit a još manje sistem "vazda bilo tako vazda bude tako", ja inače mrzim te "legacy" sisteme - "tako je radio moj profesor i njegov prije nejga pa ćemo i mi tako dok sam ja šef" (TM), zato i ne izlazimo iz austro-ugarske s medicinom u nekim stvarima...
E da i još nešto - kad ćeš imati diplomu medicisnkog fakulteta i specijalizaciju iz interne ili infektologije (ja to nemam da nebi bilo zabune pa mi zato takav to može reć jer je po defaultu jači od mene u tom području) onda mi možeš doć i reć da nemam pojma i pišem pizdarije do tad se uzdrži - tolko od mene...