View Single Post
Staro 29.06.2008., 11:20   #33
Speedbreaker
Premium

Datum registracije: Jun 2007
netko je spomenuo street legal racing. ta igra je super, stvarno se sve na autu može skinuti i zamijeniti, apgrejdati, stavljati nitro, turbocharger, supercharger i sve ostalo.jedino kaj na ovoj igri ne valja je to kaj je pun bugova.naprimjer vozim se 180kmh i zaletim se u neki mali pick-up:nekad mi motor auta završi sto metara dalje, što je relativno realno, a nekad mi samo otpadne prednji branik.igra je jako zabavna, barem meni jer mi je gušt zamijenjivati stari četvero-cilindrični motor sa nabrijanom V6-icom i stavljati još dva turbochargera.to je zakon. što se tiče nfs-a slažem se sa svima, pro street je smeće. evo primjera:mitsubishi lancer evolution desetka, furam ju u zavoj od 150 stupnjeva sa nekih 30-ak kmh i pustim gas.desi se sljedeće:auto zablokira sva četiri kotača i ako stisnem gas(a auto je zablokiran na mjestu)on će jednostavno početi klizati prema travi (a nije oversteer) i skroz je neupravljiv.i na takvom zavoju izgubim po dvije sekunde.nfs je arkada, a ne simulacija.nadam se da će sljedeći naslov biti bolji :cheers:
Speedbreaker je offline   Reply With Quote