Citiraj:
Autor bobe
djizus Flekse stvarno mislis da ce ti doktor ic vadit iglice od jeza iz noge  , poslat cete u 3 krasne, jos liti kad stalno imaju ozbiljnih slucajeva i intervencija, evo ja otkad dosa doma 4-5 puta dnevno hitna sa ukljucenom sirenom pali gume po cesti, znaci 10-ak puta vise intervencija no zimi, i mislis da ce ti doktori sad vadit to....mos mislit
lipo kazem, iglu u ruke, rakije i vadit, nije neka filozofija, i najbolje je sam jer najmanje boli, da se ne nadate slucajno da cete kod doktora dobit anesteziju....lol, pa za sivanje ne daju
|
ajde ne kakaj. Ambulatna opce prakse i dobar dan i izvadit ce ti. Nisam jednom furao ekipu na vadjene. Jos ce ti doktor reci dobro da si dosao. To nije mala stvar. Cim se gnoji boli, a kamoli kad se zakomplicira.
To kad se upali imas gotovo ljetovanje. Nemoj filozofirat u nesto sto ne razumijes. Niti ti je baba medicinar niti si ti. Ljudi takve stvari ne uzimaju ozbiljno. Nego budi musko sta ce ti bit. Doktori jesu tu da ti pomognu, a jednom ti je dosta da se zajebes.
Poznavao sam covjeka koj je umro jer se okinuo po nozi na hrđavu vršu. A umirat sa ''đavoljim smijeskom'' nije ugodno. A nista mu nebi bilo da je otisao se cjepit protiv tetanusa...
Nemoj mislit da te napadam, al me nervira kako ljudi pricaju okolo ma sta cendras, sta ti je to, nista, dok nije njima, kad je njima onda frka panika.
A bapske metode lijecenja nek provode u crnoj gori i afganistanu. Hvala bogu imas svakih 2 kilometra doktora koj ce ti rado pomoc.