View Single Post
Staro 28.06.2008., 23:28   #4
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Ice Demon Pregled postova
Samo promisli prije nego što bi uopće krenuo u projekt bušenja troslojne stranice koja ima namjenu sprječavanje zvuka i projekt narušavanja samih svojstava kućišta koje ga čine tihim.
I dal ti je baš toliko potreban ventilator uz 2 upuha, 2 ispuha i 2 unutrašnja mjesta za ventilator.
Kućište je fenomenalno prozračeno, kad sam gurnuo ruku kroz rupu za DVD osjetio sam kako struji "skoro hladan" zrak. S tim da su mi sve komponente daleko hladnije u ovom kućištu sa usporedbom sa starim koje sam imao.
hehe, pa zato bih i nabavio drugu stranicu, idealno po mogucnosti i kad bi vec bila sredjena "tvornicki" sa upuhom.
Neznam za tebe, ali ja kad stavim nakon sat vremena rada ruku na gornji izlazni grill tamo gdje topao zrak izlazi (a ne u rupe za dvd ) nisam spokojan. Ima situacija kad je ta resetka topla da ju nije ugodno drzati. Odmah ispod nje mi je Big typhoon i taj vent usisava dakle vrelinu drito sa hladnjaka. Volio bih mu pomoci, pa staviti pomocni upuh hladnijeg zraka tocno na tt B.typhoon.
Overhaul je offline   Reply With Quote