View Single Post
Staro 28.06.2008., 15:55   #9
Space
ASUS
Moj komp

Space's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
BTW čisto informativno, možeš navesti po čemu je konkretno tvoj POT bolji od ostalih poznatijih?

Pod tim mislim npr. na Kingpinovog F1 EE, giannijev Monster Tube i ostali?

Nešto si pričao o doziranju i tako, pa jesi li to implementirao?
Disipacija minusa, pri punom opterećenju (zagrevanje) dovodi do oscilacija temperature procesora. Što manje oscilacija, to je veća stabilnost pri oc-u. Kod ovog modela radio sam proračun još od marta meseca, unutrašnjosti (jedno veliko hvala na pomoći Tehnološkom fakultetu u Beogradu, tj. profesoru Kamberović) poda koju na žalost ne mogu da podelim (planiram da patentiram ovaj model) i samim tim full-load oscilacije su ravne skoro pa idealnoj nuli u rasponu od 100 do -150C, naravno ako se dovodi kako plus, tako i minus (LN2) kontinualno (vešta ruka ređe, dozer za LN2 najbolji izbor). Stoga za 32m i 3DMXX testove ovo je zasigurno jedan najboljih ikad projektovanih (koristiće ga sx-team isključivo, njega neću slati zainteresovanim ocerima) potova. Monteboy je koristio Undertaker verziju i opteretio je do 300W grejačima uz kontinualno dosipanje LN2 oscilacije su bile 2C gore dole (zato sam i poslao awardu dva komada), kod ovog modela toga neće biti .