Citiraj:
Autor kasper_sky
hvala vama puno razmotrit cu vase prijedloge stvaro ste mi puno pmogli isuzili izbor pro kupnji. Samo me zanima dali se nekom dade malo pojasnit sta sam pito pod PROC !? ako se kuzite, onako ukratko kazite teko toliko da sam bolje informiran!
hvala!!!!!
edit: vidim da dosta ljudi ne samo vi daje linkove iz ducana ADM ?WHY?! kaj ovaj forum ima ugovor stim ducanom 
|
Sto se tice proca, ja to vidim ovako: Intel je skuplji ali sam siguran da se moze lakse i uz manje muke dignuti na visi radni takt (AMD je na 65nm proizvodnom procesu, vise struje trosi, vise se zagrijava, performanse u igrama jesu malo nize ali ne toliko primjetno... 2mb ili 1mb cachea je dovoljno za bilo koju igru ako na to ciljas)
*Malo sam slabije pratio u zadnje vrijeme pa neka me se ispravi ako grijesim...
Sto se tice ADM-a cijene su nesto nize nego u ostalim ducanima, osobno neznam gdje imaju sve poslovnice a na dostavu i nemam bas povjerenja (osobno znam kako to zgleda kada se u kombi natrpa robe za 10-15 dostava

) a nekako sumnjam da imaju poslovnica kao Vemil po HRV pa ja recimo najcesce u Vemil-u slazem konfe...

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12