View Single Post
Staro 27.06.2008., 21:56   #109
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Markos Pregled postova
ledica ili kaj je već ak je laserski baš i ne svijetli a koliko znam o miševima oni bi trebali svijetliti,mislim svijetli ali jako slabo,jel tak mora biti na ovom mišu ili da ga odem zamjenit

zezas jel?
Inace, ja imam dva komada, jedan sam odnio na posao. Ono, kad sam kupovao, razmisljao sam u dokolici ocu li jedan logitech g5 ili za iste pare dva lasera od geniusa... Mnogi su ovdje, i na ovom threadu mislim, rekli da im se pokvario i neispravan, meni nijedan ni trunkice nedostatka sa tehnicke strane. Skuzirao sam doduse da onaj spojen na usb na poslu svaki put pri dizanju windoza resetira rezoluciju, pa vec makinalno naklikavam onaj lijevi gumbic za rezu pri startu na naviknut mod... a u medjuvremenu se na njima isprao od znoja natpis Genius i malo zgulila guma kod palca. Ostalo samo prizeljkujem da netko iz zagreba naruci jos onih teflonskih trakica od admina/moda, da se usveram Jer mislim da su mu plasticne nogice maalko jeftilen.

P.s. Nemoj blejati u "lampu" mogao bi laserom skenjat retinu. To nije led lampa, nego laser, dakle ozbiljno je upozorenje.
Overhaul je offline   Reply With Quote