View Single Post
Staro 27.06.2008., 20:55   #26
veliko_pile
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
bas ste jadni, stvarno...nemam rijeci, onda meni serete da idem off-topic...ne vidim razlog zasto nemozete se drzat naslova, i odg ako znate, ako ne, koristite PM ili druge programe kao msn za takve gluposti i raspravljanja, zvala je frenda koji je valjda pametnji od vas, pa joj je rekao. Posto sada zna ne treba mi vise vasa pomoc.
Samo da se zna ja imam savrsen ljubavni zivot i ne trebaju bi takva sranja kao iskrica da bi nasao curu....

Posto ovo je mislim zadnja poruka sta pisem, mozete me slobodno skidat s liste jadnika u ovom forumu.
Od uvijek sam imao problema, nebi nikad dobio neki normalni odgovor...a necemo ni pricat o moderatorima...bas dobar posao ste napravili...

Mozda necete imat dobar razlog da me bannate...ali evo vam jednog, da vam olaksam posao..

Idem ja a vi se lijepo tu nastavite bavit Off-topicom (malo svudje po forumu), volio bi jednom gledat na netu Razer-a kako sa zadovoljstvom brise i locka 500 tema na dan...

STVARNO LJUDI, POGLEDAJTE MALO NA STA LICI OVAJ FORUM...
ODOH JA NA JEDNOG PUNO CISCEG I BOLJEG

I'M OFF

ps: i da...pogledajte ovo..pa samo zamjenite rijec ''snakes'' sa Razer, a ''plane'' sa PCE forum...bye bye

http://www.youtube.com/watch?v=6jelU4amC2g
veliko_pile je offline