Citiraj:
Autor Jelc
Pa nije ti ovo vrtić ili osnovnjak...ovdje pokušavamo razgovarati argumentirano
Slobodno lupi nekakav argument za svoju tvrdnju a ne vi ste fanATI-ci ili ma dobro pobijedio si...malo je neozbiljna takva spika 
|
Nema se tu kaj raspravljat, trenutno kod nas je 4850 jeftinija i dolazi sa šrot hladnjakom, 95% kupaca ne zna promjeniti hladnjak i misle da se time gubi garancija.
+performanse, cijena
-drki hladnjak, CF ne dela (dobro)
GTX, kao što si rekao, cijena je zasada takva kakva je, kada bude 200$, 4850 po 170 $ bude samo solidna konkurencija. Zašto, zato kaj velika večina nama pojma kaj kupuje, GTX je wow, the best of the best, a i razlike u performansam (vs. 4850) baš i nema. Vidjeti ćemo kaj će biti s poboljšanima driverima, možda to bude još jedan + za GTX. GTX+ je još jedan plus

, bumo vidli koja će biti cijena kod nas.
+preporučena cijena, performanse, hladnjak
-podjednake performanse kao i 4850,
Ista situacija kao i ova danas je bila sa 2900XT, ista, i to je neslavno završilo. Ovo me sve podsjeća na te dane.
I taj GDDR5, kaj je to, čisti marketing, nema gotovo nikakve koristi od meme na 3600MHz, i to na neku foru 3600MHz, malo 900MHz, pa malo ne
Nema se kaj mudrovati, sve karte su na stolu, sada treba vidjeti kako marketing radi i to je to. Niti s jednom karticom se ne može pogriješiti.
I da, ja sam neozbiljan, hehe...a segre piše samo na ATI pf, samo o ATI kartica i to je meni ok. Svaki tvoj post o envidi je spradnje, i zato ne vidim razloga da meni sudiš kaj se zajebavam.