View Single Post
Staro 27.06.2008., 12:53   #7
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Imao sam taj Asrock u rukama-AM2 proc, DDR2 mema i AGP...nije tak ni loše ali sa AGP grafama više ne znaš u kojoj igri će raditi probleme budući da nije sjajna situacija sa driverima ni kod ATI-ja ni kod Nevidie...
Ja bi rađe neku 780G ploču, pa ako treba šlepaj se na integruši dok ne skupiš lovu za grafu.
Ma nee, nije lova u pitanju (pogledaj moj spec od kompova) samo sam bio u nekoj napasti sloziti jos jedan stroj jer mislim da se ta graficka ubija u ovom bareboneu. Pokrenuo sam neki dan jednu igricu, (grid) i taj ati je urlao i zapomagao u tom bareboneu. Problem s tim Asusom T2 je nemogucnost nadogradnje jaceg napajanja, nema unutra mjesta ni za iglu, a i svi slotovi su popunjeni, da bi covjek nagurao one neke 5,25" psu module koje sam vidjao po duchanima... A i za 3850 agp nisam ni znao da ima problem sa podrskom, dok nisu ljudi poceli pitati sti je s driverima, a drugi odgovarati da nista od toga... okej, ja sam upogonio driverima od Sapphirea koji su dosli s njom i dalje nediram :/ S druge strane, radi to stabilno, nekako taj asus psu malac od 230w (!!!!) trpi sav taj power drain (i P4 na 3,2GHz je zedna generacija, svi slotovi za ram puni, hdd 2 dvd-a, zvucna E-mu 0404 itd), fakat je taj strojcic full stabilan. Uglavnom, zato sam si mislio taj strojcic ostaviti za muziku (ima on integriranu ati graficku, i onda je full tih) hehe, ima si cak i radio integriran u kucistu, a ima i onu foru iz laptopa, da cd moze raditi bez dizanja sistema .....
.. a graficku dodijeliti nekom drugom sistemu.
Ali ocito, kao sto sam i sumnjao, ovi asrock dealovi su polustabilni i krpez.
Pa i Intel konfa mi je skrooz sumnjiva - paralelno imati ddr2 i 1 i agp i pcie ?!?
To ne zvuci nikako kao stabilno rjeshenje Dakle, preostalo bi prekopati po arhivama pa vidjeti ima li kakva postena maticna na nekom postenom chipsetu pa kopat po oglasima, ali kontam da onda nebih mogao naci chipset koji bi gutao moderne 2core procesore. A single core nije nikakav deal, jer ovom pentiumu u tom pogledu nista ne fali...
Eto, sorry na romanu Ako tko ima jos koju ideju , nek tutne
Overhaul je offline   Reply With Quote