Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 27.06.2008., 08:59   #173
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Kriste...

Sad cete ovu temu pretvoriti u KRapina tjuning i KRapina stajling contest. Koje selo ima jacu zastavu.

Mislim da takvih ima dosta u VW klubu croatia, Opel klub croatia i Zastava klubu i o tome se natjecite tamo.

Svi redom ste napisali brdo gluposti pocevsi od milentija zavrsivsi sa bajom. Ti ''performance hunteri'' sa svojim starim krntijama natjuniranima u garazama raznoraznih selendri su smrt na cesti i takvim debilima treba svima odreda uzet vozacke.

Jer jedna corsa/ritmo/128ica/trojka/crxica stara 20 i kusur godina na pol hrđava sa 200+ks iz kucne radinosti (obicno i orginal gumama) nije nista drugo nego opasnost na cesti.

To sto je neki tamo kreten u garazi skuzio da ako olaksa zamasnjak na svom autu i da se auto bolje vrti, meni ne znaci nista ako mi taj isti zamasnjak zavrsi u glavi dok hodam cestom i jedem sladoled, jer ga je eto, malo previse olaksao.
zavisno o stilu voznje, neki vozaci ne vole lagane zamasnjake

imas pravo vezano za gume i ostalu opremo za kontrolu i snagu auta
prioritet je svima snaga, jedino kod jednog tipa sam cuo da je rekao "motor mi stoji van auta dok ne nabavim kocnice"
al eto nijednom nisam imao frke zbog "performance huntera", jucer me skoro pokupila baba na rotoru
ide iz desne trake u moju lijevu prilikom ukljucivanja
jed2i je offline   Reply With Quote