Pozdrav svima.
Imam bubu u uhu

, kupio sam nedavno relativno povoljno Sapphire HD 3850 AGP karticu, te ju utrpao u prilicno star
Asus T2 - deluxe barebone sa P4 ht na 3,2 GHz... lijepo i krasno, ali mislim da je ta grafa overkill za jadno asusovo napajanje i cijeli sistem, pa mi palo napamet kupiti relativno jeftino par komponenti kojima bih oko te graficke slozio novi kompetentniji sistem.
Pronjuskao sam malo po netu i vidim da samo Asrock proizvodi nesto, doduse na bazi starog Nforce 3 250 chipseta.
Dakle, pitanjce: dali se isplati ovaj setup oko te AGP-ice, ili to nece sljakati na win XP64 (imam neke sumnje prema popisu kartica na siteu):
-Asrock AM2NF3-VSTA, nForce 3 250, S AM2, FSB 1000
-DDR2 1024Mb ( 1Gb ) PC8500 Kingmax MARS , 1066MHz, 4 komada
-Procesor AMD Athlon 64 X2 5000+ , socket AM2, Black Edition (neznam jel se mozda vise tu isplati "obichan" 5200+)
Dakle, po vasoj procjeni, isplati li se ta ideja, ili me cekaju frustracije?
Ima li kakva bolja maticna/chipset, koji bi hodao? Nekako sam se odlucio na AMD, jasno zbog Ati grafike...

Hdd, kuciste, PSU i hladnjak imam. ovo mi zbog mogucih performansi zvuci primamljivo za relativno pristupacnih 1700kn, mozda i manje, ukoliko bih placao preko firme...
?