Citiraj:
Autor sinisa1989
za mene je most wanted najbolji iz serijala (do sad)!
|
Iz serijala misliš

Hoću reći da je najlakše popljuvat i reć da je igra sranje jer auto tobože ide 30kmh u zavoju,od mojih npr. ni jedan ne ide manje od 80 u hairpinovima.Priznajem,to u biti i jest bila jedna od mojih misli kad je igra još bila svježa da nitko nikad nije tražio da NFS teži simulaciji.Isto tako kladim se da nitko od vas nikad nije upisao -nfs cars- u google da vidi kako stvari stoje.
Kao što svi znate da igra funkcionira na catch upu,da vozači koji iz rearview-a nisu vidljivi samo smanjuju vrijeme na satu a nema teorije da voze brže/bolje od vas.Ova ima i hendikepe koji su kod nekih auta,a opet ovisno o vrsti utrka u kojima se koristi.Neki zapanjuju kako se ponašaju u nekim utrkama,dok su drugi prosječni,s trećima pak nemate šanse i potpuno su beskorisni.Hendikep se očituje npr. u onom vremenu koje ste odvezli ispred očekivanog.Sa boljim autom A dat će vam niži target time,mada ćete utrku odvest 20sek brže nego s nekim drugim autom B,dobit ćete manje ispod očekivano vrijeme i samim time manje bodova.Zonda je recimo najbrži auto za grip,a s njom nećete osvojit skoro pa nijedan track rekord jer dobivate manje bodova.Isto tako driftat možete jednako dobro s bilo kojim autom sa stražnjom vučom,odvozite utrku identično dobro i nikad nećete dobit skor dobar kao s mazdom RX7.Drift je isto loše napravljen jer je pod jedan mučenje,pod dva promovira tip driftanja zabij se u zid i nabij gas do poda.S golfom znate da nemate šanse na sector shootoutu.Nepravedno je što auti s prednjom vučom najgori i nemože se ništa s njima maltene postić.Lijepo u tutorialu kaže da ne postoji All round performer.Neki jednostavno nisu dobri za neki tip utrke,drugi pak nisu dobri za ništa.