View Single Post
Staro 26.06.2008., 21:18   #376
mirek
Premium
Moj komp

mirek's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
ubacio sam u komp sky HD dvb-s karticu, pokrenuo TV Server i pomislih mrak, kartica je odmah prepoznata. Zatim sam zapoceo scan, no server prestane raditi, no iz par pokusaja sam dobio sto sam htio (svaki put ode scan malo dalje).
No problem je sa DVB-T kanalim koji su prije radili, a sada ih nema u listi. Vidio sam da nemaju kvaciuc, pa sam ju dodao, no to mi je upalilo samo za HRT1, ostali se ne pojave u Media Portalu, a kvacica nestana kada slijedeci put pokrenem TV Server. No niti to nije kraj, jer za HRT1 koji se cudom ubacio u listu mi pise da me nije dodijeljena niti jedna kartica, dok opet prilikom gledanja u TV serveru, lijepo se vidi koji su kanali DVB-S, a koji DVB-T.

Jel' netko isprobavao kombinaciju tih dva?

Uspio sam, no niti sam ne znam kako. Jedino logicno objasnjenje mi je da mi USB port u koji je prvo bila DVB-T ustekana nije radio, no sada radi i ne diram :-). Analogni i dalje ne rade, no nema veze, vise mi i ne trebaju :-)

Ono sto sam primjetio je da stvar sada naravno radi malo sporije, pogotovo kada prebacujem sa DVB-T na DVB-S. Vidjet cemo...

Zadnje izmijenjeno od: mirek. 28.06.2008. u 20:53. Razlog: Slozio sam
mirek je offline   Reply With Quote