Citiraj:
Autor Ice Demon
Tippmani su nevjerojatno precizni... Pucao sam i iz Spydera. Tippmanom pogodiš sa početka do kraja polja bez problema... Samo imam primjedbu na maske - niš se ne vidi kroz njih. Obično se zna desit da streseš 10 metaka u neki veći list ili drvo.
Podrum je premračan. Sredio sam svojeg unutra. Nit sam vidio da ima bijeli punjač za marker, nit sam vidio da ima crnu masku. Nit se je odazivao na naš kod. 
|
Podrum je fakat mračan. Ima i šišmiša unutra, provjereno. Dok sam kempo u jednom sobičku, iz špajze pored mene je svako malo ulijeto-izlijeto šišmiš. Inače, uveli su oni svjetlo unutra al im je riknuo agregat. Što se maski tiče, puno se koriste pa su dosta zgrebane. Zato je dobro nabavit svoju.
@On1X; bome ovo kaj si naveo je fakat bolesna cifra kad zbrojiš. Mi smo si za ovaj naš rekreativni paintball većinom nabavili maskirnu opremu na hreliću (hlače, šulja, borbeni prsluk...) za neku sitnu lovu. Ja sam si kupio i masku a bome i ovi moji to planiraju jerbo ko zna ko je sve slinio u onu rentanu.
Sad si još moram složit od pleksija novo kućište za kameru. Odustajem od montiranja kamere na cijev, ne ispadne dobar video. Najbolje je kad šećeš i snimaš među ljudima dok se fajtaju.