View Single Post
Staro 26.06.2008., 18:43   #348
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
jesam, zato što vidim da ovdje 95% forumaša gleda divx-e na hebenim monitorima od kompa, a nije posudila film u videoteci već 5 godina, i prodaje pamet o nekakvoj kvaliteti slike.. razumiješ me sad?
sve je ok ako mene ne trpaš u taj koš

Citiraj:
svi briju o nekakvim 720p, 1080p, o fullHD ekranima, a bilo bi zanimljivo saznati koliko ih je zapravo tako nešto i POGLEDALO na pravoj plazmi ili LCD TV-u...
Zaboravio si napisat još da u biti 90% njih uopće nezna šta kupuje,ono susjed je uzeo pa ću i ja.
Citiraj:
jer su ovo sve tlapnje u prazno ljudi koji nemaju pojma, čast iznimkama ovdje na forumu.
Istina,što se mene tiče bilo bi lijepo kad bi baš netko ono sa nekim bjesnim testovima u biti uspredio PV80 i PY80 plazmu da vidimo jel ima neke razlike. Držim da onome koji gleda SD,eventualno DVB-T,divx i DVD uzme PV80,ali onaj ko mislim gledat maltene sve u FULL HD reko bi da je za njih PY80. Osobno imam par Full HD filmova od preko 26gb,što mislim da je sasvim ok kvaliteta i najviše što gledam na svom LCD TV je upravo HD,720p ili 1080p tak da sam zato ja za FULL HD televizor.
Inače vezano za Full HD televizore uočio sam u Linksu dobar pad cijene P85,samo treba vidjet koliko bi on trebao bit bolji od P80...
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote