View Single Post
Staro 29.04.2004., 01:05   #13
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by MentalHarikiri
gle corsair je super ali trenutno kod nas imaju jedino PC3200 C2 sa CH-6 čipovima i sam corsair ih na svom sajtu deklarira za 2.5-3-3-7 na AMD sistemima (!!?!?!)
raditi će ziher 2-2-3-X do 225 (toliko ih je isus poguro),ali ako neće nemožeš ih vratiti i reći: neradi na deklariranim tajmigzima

zvao sam SVE dućane u potrazi za PC3200 LL koje imaju BH-5 čipove i nigdje ih više nema

za kingmaxa treba pitati paske-a

ja najvjerovatnije uzimam 2x512 Kigston HyperX PC3500 (mislim da su čipovi CH-5)...čitao sam da znaju raditi probleme na nforce 2 platformi,al ak ih nebum moga vrtiti na 217 lako ih vratim
SKY
Bitno je da uzmeš PT ( Platinum serija i srebrni heatspreader) deklarirani na 2-3-3-6 takve ja imam i vidš kak delaju idu vjerojatno i više.
LL nisu BH-6 čipovi već CH-5 jer se BH serija u Winbondu ne proizvodi već dosta vremena.

Kingston je upitno kad će ih dobavlajč od Telebita dobiti.
Bez brige to sa 2,5 su gluposti pitao na Corsairovom foruu i Tip koji dela u Corsairu ( RAM GUY) je rekao da su od toga odustali. Mirne duše daj u Nobilisu 2000 kn za Corsair i trebao bi na 450 ić na 2,0-2-3-11 stabilno. Ja sam malo spustio FSB je rme ploča rušila tu i tamo i moje napajne koje je sjebano max na 12V je 11,86

Kingmaxa nebi baš uzimao jer po Paskeovim riječima nije on loš ali...
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote