ja sam jucer nakon dosta oklijevanja pokusao instalirat xp na a210 16f.
instalirao sam xp ultimate edition by johnny. i to na D particiju, bez brisanja viste sa C particije.. instalacija je protekla u redu, xp se instalirao, no problemi su uslijedili oko drivera za graficku karticu. pokusao sam vise verzija, ukljucujuci i onaj koji je bio ovdje, probao sam i modificirat. nista...
no najveci problem je sto se laptop nenormalno grijao. vjerojatno graficka, i zbog toga se cesto gasio.
kad sam napokon ispizdio i vidio da nemogu vise nista odnosno da mi se vise neda zaebavat stim, htjedoh bootat vistu kad ono.. neznam kako!
jer mi nakon paljenja kod opcije bootanja nije nudio vistu, samo xp...
-probao sam preko recovery console tamo mi je ponudio vistu, no trazio me administrator password a nije ga prihvacao..
tu sam vec polako dobivao slom zivaca pa sam ubacio nazad dvd od xp-a i boota snjega da kao pokrene ponovnu instalaciju xp-a kako bi dosao do onog dijela da formatiram D particiju (dakle xp). jer, mislio sam da ce nakon brisanja xp-a ponovno normalno boot-at vistu - no, nista od tog! i dalje mi je nudio xp, a kojeg sada nije ni bilo jer sam formatiro D particiju.
tu je dosao kraj, totalni za*eb, pusiona.
zna li itko kako bi mozda mogao vratiti vistu u zivot odnosno podesit da mi boota vistu sa C particije..
ili je jedina opcija reinstalacija viste.