Tema: Nvidia PhysX
View Single Post
Staro 25.06.2008., 17:33   #50
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Pitanje ako tko zna pretpostavljam da lacy zna :P
Hoće li većina drugih igara osim ut-a skontati da mi je omogućen physics ili tek nakon patcha....
Drugo, da li radi kako treba i na 9600 gt ?
Treće , da li je tko osjetio udar na performanse tj pad performansi nakon ovoga. ?

1. Trebale bi sve igre zasnovane na unreal engineu a takvih je dosta. Ostaje mogući problem ručnog patchanja tj. zamjene PhysXCore.dll dok ne izađe službeni patch. Možda će neke odmah prepoznati jer su update-ani PhysX driveri ali UT3 nije...

2. Nemam tu karticu, googlaj, probaj...

3. Osjeti se "udar" na performance u pozitivnom smislu. Navedeni nivoi u UT3 su bili totalno neigrivi prije ovih drivera i patcha. Pretpostavljam da misliš na pad FPS-ova. U UT3 naravno nije pao u tim nivoima nego porastao, dobar dio GPU snage se sad troši na fiziku no imati preko 60FPS-a umjesto 15 ili manje je ipak razlika. U ostalim nivoima koji ne koriste toliko fiziku sam prije imao oko 100. Sa ovim driverima moram pogledati jer sam sinoć probao samo ova dva. Ostale igre će također profitirati ako su bile neigrive bez PhysX-a ali ako se moglo igrati sa isključenom fizikom onda je za očekivati da uključenjem iste nešto padne broj FPS-a

Citiraj:
Autor filipac Pregled postova
Samo da pitam da li nakon instaliranja PhysX drivera i malo igranja s starim i novim driverima dolazi ikakva efikasnost u igrama. Koliko sam pročitao i skužio ove dvije strane nema nekoga poboljšanja,jedino u 3dMarku06 i ostalim sličnim programima za testiranje ali u igrama NE ili DA. Jel onda uopće ima smisla ovo sve instalirati zbog nekoliko bodova u 3dMarku??
Zašto ne čitate postove u temi nego samo naslov teme? Zar nisam još sinoć napisao da je poboljšanje u UT3 i kako se postiže? Dosta ljudi hvali 177.35 i 177.39 da poboljšavaju performanse nevezano za PhysX.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote