View Single Post
Staro 25.06.2008., 11:31   #599
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Ne znam koja me igra zadnji put ovoliki ispizdila kao GRID. Samo zbog jedne stvari... 180 puta loading prije nego dodjem u igru i jos 20 puta prije nego pocnem vozit i onda kad napokon zavrsim utrku odma krene replay i onda jos 24puta loading jer mi pokazuje rezultate, pa koliko sam zaradio... pa moram 118 puta kliknut enter da se to brze ucita... i odna pogresno kliknem enter i uletim u neku ljevu utrku... a jos vise mi ide na zivce sta nemogu napraviti quit kad ja to hocu, recimo slupam se totalka, pa moram cekat da zavrsi animacija totalke i onda mi tek ponudi opcije... ima li kakva opcija da iskljucim te gluposti?
i imam cak 25fps u meniju, zakon
vidis, to i mene nerva...al je gust gledat kak pare sjedaju

erm...pa stiskaj esc/ent, ovisno o trenutku sve mozes izbjeci, ja nist ne gledam nit ne cekam...osim onoga kaj moram.

Citiraj:
Autor Atrax Pregled postova
da, zato je i meni čudno, općenito je igrica stvarno odlično optimizirana, i čudi me da bi uopće na bilo kojoj grafi bilo problema, al eto, očito nešto ne štima.

doduše, tog kompića je i CoD4 nešto zezao...
whatever, šta bi mu ja.
eh, uvijek ce bit onih kojima sve radi i onima kojima nista ne radi.
meni igra leti, srusila se samo jednom, ni sad ne znam zasto i to je bilo to.
steta za ati-jeve kartice i te njihove drivere/probleme/bla bla, bas zato sam se ipak odlucio na GTS-icu.

gamer je offline   Reply With Quote