Citiraj:
Autor Buger
HD 4870  , al sačekaš još 3 tjedna i kupiš ju za 2200kn
|

jesam noob i znam da naspram dosta ljudi ovdje znam puuno manje i imam postovanja prema svima al jel bas moraju bit ovako glupi komentari?? ili ja ne vidim dobro ili sta? naslov glasi
9800Gx2 vs GTX 280.ne vidimi da se spominje ati ni 48xx serija..ako je covjek pitao da mu se kaze sto je bolje/isplativije/jace od te dvije onda mu tak i recite..kao što je netko da je rekao da su obje kartice sranje :S zasto su sranje ?zato jer vise volite ati pa vam je zao ili su skupe pa zato trebaju bit sranje... i meni je ati sranje pa sutim,kao da je 83 stupnja u loadu super stvar za grafu i sve komponente koje grije oko sebe..mos mislit..a drivere nisu nikad napravili da rade kak spada.pa sta onda.covjek je trazio odgovor a ne to da mu se kaze da ce 4870 za 3 tjedna kostat 2000kn respect
Citiraj:
Autor kyz0
Mislim da bi ATI fanovi ipak trebali bit malo razumniji... ok, živimo u državi gdje malo tko ima novca na bacanje. No očito živimo u državi gdje vlada nekakva ljubomora ili što već... Ako netko ima para za 280 GTX i nije mu greda dati za nju lovu, zašto mu onda reći da je kupio sranje? Dajte mi to objasnite, molim vas.
|
Care
svaka cast
Citiraj:
Autor jurbAs
a cujte po pitanju 280GTX mislio sam da ce biti bolja od GX2 kad ono tu su negdje... obje kartice su okey ali mislim da treba sacekat sve kartice koje namjeravaju sad izac pa procjenit koja ce biti najbolja od svih tih. Ne shvacam zasto zasto spominjete potrosnju struje ??? Ako netko kupuje takve stvari znaci da ima dobro napajanje a i da plati racun za struju. Isto ko i auto ako hoces supercar koji je najbrzi na trzistu bas i ne gledas na cijenu i koliko goriva guta.
|
a i ovo je odgovor koji se trazi