View Single Post
Staro 23.06.2008., 23:03   #18
kyz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Mislim da bi ATI fanovi ipak trebali bit malo razumniji... ok, živimo u državi gdje malo tko ima novca na bacanje. No očito živimo u državi gdje vlada nekakva ljubomora ili što već... Ako netko ima para za 280 GTX i nije mu greda dati za nju lovu, zašto mu onda reći da je kupio sranje? Dajte mi to objasnite, molim vas.

Ne, kupio je najjaču single GPU karticu na tržištu i za to je, naravno, daleko najviše i platio. Neke ljude manje zanima omjer dobiveno/uloženo, ako vas to zanima - ok, nitko vam ništa ne prigovara. Recimo imao sam slučaj da me čovjek zamolio da mu složim komp gdje je cijena najmanje bitna stavka, ali ne želi da mu nešto šteka (ok, bilo je to prije Crysisa pa je to bilo ostvarivo ), već hoće najbolje. I to je spreman platit... dajte prestanite bit ograničeni i shvatite da čovjek neke stvari radi iz gušta, ako hoće imat najjaču stvar na tržištu, to će u pravilu uvijek platiti daleko, stvarno daleko više od realne cijene... ali to je tako.

Što se mene tiče, ne, sigurno neću uzimati 280 GTX, barem ne još, iako da hoću, sada bi i mogao, novac stoji na računu... ali to ne znači da smatram idiotima one koji je žele kupiti. Razmislite malo.
kyz0 je offline   Reply With Quote