View Single Post
Staro 23.06.2008., 22:24   #35
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
E, aj nemoj biti naporan. Genius je smece, imao, probao, dao im ne jednu sansu, nikad vise. Znaci to nije neka prica rekla kazala nego sam ih kupio i zajebo se. No to nije ova tema, tebe je pogodilo zato sto sam popljuvao proizvod koji si si ti kupio. Buhuhuhu.

Ista stvar za sonya. Jesam ja reko da je _nemoguce_ napravit dobru fotku sa njime? nisam. Samo sam rekao da je fotic smijesan u usporedbi sa iole ozbiljnijim foticima. Isto tako je cinjenica da su svi fotici iz klase velicine kutija pljugi automatski glupani. 99% nas ima takve fotice, al to NEZNACI da su ti fotici dobri. Nisu.

I ponovo ti govorim. Nece ti ni najskuplji fotic pomoc da ti slike budu lijepe, al je cinjenica da ce ti sa pravim foticem bit lakse

1 i jedan i drugi i svaki do 3000kn ima ogromnu manu a to je mali senzor citaj: puno suma pri vecim iso vrijednostima odnosnu manjku svijetla,to sto ce "ozbiljniji" canon dati bolju fotku mozda vrijedi za tebe

2 ja nisam kupio taj aparat pa me cisto zaboli,ja imam slican aparat "iste" klase" star 4 godine i radi vrhunske fotke (to si se bar uvjerio)

3 upravo suprotno s najskupljim foticem ce biti dosta teze napraviti dobru fotku.

4 imam genious i prezadovoljan sam

...da zakljucim,zaboli me i za sony i za canon i genious,ali ..reci da je sony W120 igracka..radje suti.