Citiraj:
Autor Fleks
E, aj nemoj biti naporan. Genius je smece, imao, probao, dao im ne jednu sansu, nikad vise. Znaci to nije neka prica rekla kazala nego sam ih kupio i zajebo se. No to nije ova tema, tebe je pogodilo zato sto sam popljuvao proizvod koji si si ti kupio. Buhuhuhu.
Ista stvar za sonya. Jesam ja reko da je _nemoguce_ napravit dobru fotku sa njime? nisam. Samo sam rekao da je fotic smijesan u usporedbi sa iole ozbiljnijim foticima. Isto tako je cinjenica da su svi fotici iz klase velicine kutija pljugi automatski glupani. 99% nas ima takve fotice, al to NEZNACI da su ti fotici dobri. Nisu.
I ponovo ti govorim. Nece ti ni najskuplji fotic pomoc da ti slike budu lijepe, al je cinjenica da ce ti sa pravim foticem bit lakse
|
1 i jedan i drugi i svaki do 3000kn ima ogromnu manu a to je mali senzor citaj: puno suma pri vecim iso vrijednostima odnosnu manjku svijetla,to sto ce "ozbiljniji" canon dati bolju fotku mozda vrijedi za tebe
2 ja nisam kupio taj aparat pa me cisto zaboli,ja imam slican aparat "iste" klase" star 4 godine i radi vrhunske fotke (to si se bar uvjerio)
3 upravo suprotno s najskupljim foticem ce biti dosta teze napraviti dobru fotku.
4 imam genious i prezadovoljan sam
...da zakljucim,zaboli me i za sony i za canon i genious,ali ..reci da je sony
W120 igracka..radje suti.