Citiraj:
Autor Renesis
nisu baš svi takvi  a i da se mene pita, u srednjoj bi bila više od 2 sata tjedno, a i na faksu bi trebalo uvesti na sve
žalosno je da na srednje cure nemogu napraviti kolut naprijed, ili da muški nemože napravit 2 skleka...
|
Onak covjece. Zivis u 21. stoljecu. Pogotovo na faxu. Ogromna vecina kada upise i krene na fax imaju preko 18 godina. Sto znaci da tebi ne bi trebao nitko, ali nitko zahtijevati da ti moras nekaj fizicki raditi. Uostalom, radi se o sugavom tjelesnom koji s obzirom na satnicu nije uopce zdrav za tijelo jer je skroz kampanjski. Sto ce reci, nekoj osobi koja dugo nije nista radilo moze samo skoditi da netko od njega na preskokce (cesto jednom tjedno ili manje) zahtijeva da nesto fizicki radi.
Osobni input. TZK mi je cisti bullshit predmet i kosi se sa zdravim razumom. Trebao bi biti ovdje kao da poboljsa zdravlje neselektivno. Sto znaci pristup mu je "kolektivna krivnja". Zasto ja ne mogu reci da vjezbam doma svaki dan po pol sata, sat vremena? Zato sto to ne mogu dokazati. Zasto bi to trebao dokazati? Onda, vjezbanje svih tih razlicitih vjezbi. Pa nije svatko talenat za sve sportove. Ja sam recimo bio jako dobar plivac, ali daj mi bilo koji sport sa loptom, valjda cu se samo na odbojci snaci. Ali da ne duljim.
Probaj preko tih molba, ili idi iznad glave svih, cak i rektora, a to je lijecnik.